EĞİTİME TAM DESTEK

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Vakfıkebir Deregözü İlkokulu öğrencilerine eğitim desteği sağladı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi eğitime verdiği desteği kesintisiz sürdürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in talimatı doğrultusunda il genelinde öğrencilere eğitim desteği sağlanıyor. Bu kapsamda Vakfıkebir Deregözü İlkokulu’nda, Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Selim’in katılımı ile öğrencilere eğitim materyali dağıtıldı. Aileler ve öğrenciler, Başkan Ahmet Metin Genç’e desteklerinden dolayı teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Eğitime desteğimiz aralıksız sürecek. Öğrencilerimizin eksiksiz bir şekilde, en iyi şatlarda eğitim görmesi önceliğimizdir." denildi.

TSMMMO’DAN YAŞAR’A ZİYARET

Trabzon Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler (TSMMMO) Oda Başkanı Cüneyt Hayal, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Trabzon Defterdarlığı’na atanan Ramazan Yaşar’ı makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. Ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan Cüneyt Hayal, meslek camialarıyla defterdarlığın paydaş olduğu, ilişkilerinin sürekli sıcak tutulması gerektiğini söyledi. Başkan Hayal, “Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Defterdarımız sayın Ramazan beyle iletişimde olacağız ve sorunlara ortak çözüm yolu arayacağız.” dedi. Başkan Hayal ziyarette ayrıca, son günlerde Türkiye'nin gündeminde olan enflasyon düzeltmesinin meslek camiasında yarattığı rahatsızlık ve karışıklık üzerine Defterdar Ramazan Yaşar ile istişarede bulunduklarını sözlerine ekledi.

ERGAN’IN EVLAT ACISI

Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan’ın kızı Elif Sude Ergan hayatını kaybetti. Özel bir birey olan Elif Sude Ergan’ın hayatını kaybetmesi tüm Yomra’yı yasa boğdu. Elif Sude Ergan’ın cenazesi dün Yomra Yeni Camii’de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verildi. Merhume Elif Sude Ergan’a Allah’tan rahmet, Eyüp Ergan, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Nokta Atış - 16.09.2024 Nokta Atış - 16.09.2024

ÖĞRENCİLERE HOŞ GELDİN AŞURESİ

Of Anadolu İmam Hatip Lisesi, okul idaresi okullarına yeni başlayan öğrencilerine hoş geldin aşuresi ikramında bulundu. Bu yıl 3.’sü düzenlenen “Okuluna Hoş geldin Aşure İkramı” programı okulun bahçesinde gerçekleştirildi. Aşure İkram programına katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu etkinlik nedeniyle okul idaresini ve okullarını tercih ettikleri için öğrencileri tebrik etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu öğrencilere yaptığı konuşmada; “Sevgili öğrenciler okulumuza hoş geldiniz. Okulumuzu tercih ettiğiniz için hepinizi tebrik ediyorum. Sizleri önemseyen, değer verip bu şekilde bir etkinlik düzenlediği için ve bu yıl elde edilen üniversiteye yerleştirdiği başarıları nedeniyle okul idaresini ve öğretmenlerini de kutluyorum. Geçmişte İmam Hatipliler her türlü zorluk ve sıkıntılarla karşılaşırken bugün bir çok konuda imkana sahip. Bakanlığımız bu yıl yeni müfredat ile sizleri milli, manevi, ahlaki ve insani değerlerle donatacak bir müfredatı hayata geçiriyor. Vatan sevgisi, millet sevgisi, hak, hukuk adalet gibi kavramların yer aldığı tüm insani değerlerin içinde olduğu bu müfredatı çok önemsiyor, başarı ile uygulanması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Sağlıklı, mutlu, kazasız, belasız bir eğitim öğretim yılı geçirmenizi temenni ediyorum. Rabbimden zihin açıklığı diliyor, sizleri Allah’a emanet ediyorum.” dedi. Konuşmanın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu öğrencilere Aşure ikramında bulundu. Okul Müdürü Mustafa Çapoğlu da katılımları ve destekleri nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’na teşekkür etti.

Editör: Gözde Üçüncü