URALOĞLU’NDAN TRABZON ÇIKARMASI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon’a geliyor. Bakan Uraloğlu 1-3 Ağustos tarihlerinde Trabzon’da Trabzonspor’un Süper Lig’e çıkışının 50. yılına özel düzenlenecek olan etkinliklere katılacak, Trabzonspor’un Avrupa Şampiyonası karşılaşmasını izleyecek ve AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı’na iştirak edecek. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bugün Trabzonspor’un Süper Lig’e çıkışının 50. yılına özel düzenlenecek olan kutlamalara katılacak. Bakan Uraloğlu, program kapsamında bugün “Gazete Sayfalarında Şampiyonluk Sergisi”ne iştirak edecek. Bakan Uraloğlu burada bir konuşma gerçekleştirilecek. Uraloğlu, sonrasında kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Gazeteci Ali Savaş’ın ailesine ve babası Kasım Albayrak’ı kaybeden AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan’a taziye ziyareti gerçekleştirecek. Bakan Uraloğlu, ardından Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şube’sini ziyaret edecek ve akabinde saat 20.30’da Trabzonspor’un, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş karşılaşmasında Slovakya’nın Ruzemberok takımı ile oynayacağı müsabakayı stadyumdan izleyecek. Bakan Uraloğlu, yarın ise saat 10.00’da Trabzonspor’un Süper Lige Çıkışının 50. Yıl Kutlamaları Kapsamında Atatürk Anıtı’na Çelenk Koyma Töreni’ne iştirak edecek, ardından saat 10.30’da Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret edecek. Uraloğlu aynı gün saat 14.00’da Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ni ziyaret edecek. Bakan Uraloğlu, 3 Ağustos Cumartesi günü ise AK Parti Trabzon İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılarak teşkilat mensuplarına hitap edecek.

GÜVENİMİZ TAM

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve yönetim kurulu üyeleri Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu'nun daveti ile Sürmene'de Ahmet Cerrah’ın Kur’an tilavetine katıldı. Sürmene ilçesinin Trabzon'un en hassas en hareketli ve turizmden en çok beklentisi olan bir ilçe olduğunu belirten MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, “31 Mart yerel seçimlerinde ilçe halkının desteğini ve güvenini alarak belediye başkanı olan Hüseyin Azizoğlu’na güvenimiz tamdır güzel ve başarılı hizmetlere imza atacaktır.” şeklinde konuştu.

Nokta Atış - 18.09.2024 Nokta Atış - 18.09.2024

PROJELER VE İŞ BİRLİKLERİ MASAYA YATIRILDI

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Makine Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu’nu makamında kabul etti. Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Ufuk Bulut, beraberindeki heyet ile birlikte KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Makine Mühendisleri Odası ve KTÜ arasındaki mevcut projeler ve gelecek için planlanan iş birlikleri hakkında detaylı bir görüşme yapıldı. Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi Başkanı Ufuk Bulut, Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’ya ve ekibine, KTÜ’yü “Araştırma Üniversitesi" ve "5 Yıl Tam Akredite Üniversite” olarak dönüştürüp ulusal ve uluslararası arenada tanınırlığına sağladığı katkı noktasında, üstün gayretlerinden ötürü teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı ise Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin başarılarını daha da ileriye taşımayı ve öğrencilere daha iyi eğitim olanakları sunmayı hedeflediklerini ifade etti. Ziyaret, görüş alışverişi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

Muhabir: Gözde Üçüncü