TRABZON

Tonya lezzetleri tanıtıldı  

Trabzon Üniversitesi (TRÜ) öğrencileri Tonya Günü etkinliklerinde bir araya geldi.

Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından diğer öğrencilere Tonya'nın yöresel lezzetleri tanıtıldı.

TRÜ İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şule Yüksel Özmen koordinatörlüğünde düzenlenen etkinliği Gazetecilik Bölümü 4. Sınıf öğrencileri Oğuz Sağlam, Şükrü Can Birol ve Faik Hacıeyüpoğlu yürüttü.

Tonya'ya ait somut olmayan kültürel mirasların odak noktası olduğu etkinlikte öğrencilere Tonya Tereyağı, ekmek ve fındık ikram edildi. Kemençe sanatçısı Metin Beşer'in sahne aldığı etkinlikte folklor gösterisi gerçekleştirildi TRÜ İletişim Fakültesi bahçesinde bir araya gelen öğrenciler keyifli dakikalar yaşadı.