Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi tarafından düzenlenen Ormancılıkta Dikili Satış Metodu ve Tomruk Depolama adlı panelde, Bolu Orman Bölge Müdür Yardımcısı Halis Belen, Düzce Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Yemek sektörüne gıda hijyeni ve mevzuatı eğitimi verildi Yemek sektörüne gıda hijyeni ve mevzuatı eğitimi verildi

Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü 5. yarıyılındaki OEM301 Kereste Endüstrisi dersi kapsamında gerçekleştirilen panelde, Halis Belen Ormancılıkta Dikili Satış Metodu ve Tomruk Depolama konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Programda Bolu Orman Bölge Müdür Yardımcısı Halis Belen, ormancılık sektörü hakkında genel bilgilendirmenin ardından ormancılıkta dikili satış metodu ve tomruk konusuyla ilgili bilgi ve sektörel deneyimlerini Düzce Üniversitesi akademisyenleri ve öğrencileriyle paylaştı.

Kaynak: iha