Ucuz ekmekten sonra ucuz et

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik uygulamalarına bir yenisini daha ekliyor. İndirimli ekmek satışının ardından vatandaşların uygun fiyatlarla et ürünlerine ulaşabilecekleri projede son aşamaya gelindi. Et ve Süt Kurumu ile yapılan protokol çerçevesinde Trabzon halkı piyasa fiyatından çok daha düşük rakamlarla kırmızı ve beyaz et ürünlerini satın alabilecek. İlk etapta Meydan bölgesinde açacağı indirimli et ürünleri satış mağazasının iç donanım ve soğutma ünitesi çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu belirten Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “İndirimli ekmek satışımız ilk günden büyük rağbet gördü. Bu hizmeti talep ve ihtiyaca göre bütün ilçelerimize ulaştıracağız. Uzun süredir üzerinde titizlikle çalıştığımız indirimli et ve süt ürünleri satışı projesinde de son aşamaya geldik. Meydan bölgesinde çok yakın zamanda faaliyete geçireceğimiz satış noktamızda vatandaşlarımızı ilk etapta sağlıklı ucuz kırmızı ve beyaz et ürünleriyle (köfte, sucuk, salam, kavurma) buluşturacağız. Bu projemizde indirimli süt ve süt ürünleri de yer alıyor. Vatandaşlarımızın ilerleyen dönemde bu ürünleri de satış noktamızda bulmaları mümkün olacak.  Bu projemizin de şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

TTB Neet’ler Pazara Erişiyor kapanış

 Trabzon Ticaret Borsası’nın (TTB) ve Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin ortağı olduğu eğitimde ve istihdamda olmayan gençlerin nitelikli iş gücüne kazandırılmasının hedeflendiği "Neets Are Accessing to Market-Neetler Pazara Erişiyor” projesinin kapanış toplantısı 29 Temmuz Pazartesi günü Panagia Otel de yapılacak. Eğitimlerini tamamlayan 57 gencin tamamı KTÜ onaylı sertifikalarını alarak yetkinliklerini belgeledi. 54 kişi İŞKUR iş birliğinde yürütülen ve kursiyerlerin iş arama becerilerinin geliştirilmesinin amaçlandığı Bireysel Eylem Planı sürecine başladı ve bu süreçte 4’ü BEP dışı olmak üzere 24 kişi iş sahibi olmuş oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdür Yardımcısı Ersoy Günay’ın da katılımlarıyla 29 Temmuz Pazartesi günü yapılacak olan kapanış toplantısı saat: 11.00 de başlayacak.  Proje tanıtım filminin gösteriminin ardından proje süreci çıktılarının paylaşılacağı toplantı soru-cevap ve değerlendirme kısmı ile sona erecek.

Nokta Atış - 11.09.2024 Nokta Atış - 11.09.2024

Trabzon TÜRKAV Başkanı Kenan KURU’ nun Basın açıklamasıdır.

Yahudilerle ABD nereye?

Şiddetle ve nefretle kınıyoruz

Trabzon TÜRKAV Başkanı Kenan Kuru yaptığı açıklamada, “ABD Güç Kaybederken,  İsrail’ in vampiri Netenyahu ABD’ de yaptığı ziyaret ve moral desteği Yahudi yönetiminin varlığı ve Siyonist gösterisi olarak yer almıştır.” dedi. Kuru açıklamasında şu ifadelere yer verdi:  “Çin’in Doğu Türkistan’ da Uygur Özerk Bölgesinde baskısı ve mezalimine ayrı bir sayfa açarak dünya kamuoyunun vicdanına havale ediyorum. Netanyahu’nun ABD’ deki konuşmasında ki satır aralarının okunmasının gerektiği görülmektedir. Ne diyor cani Netanyahu?  “İsrail biterse sıra ABD’ye gelecektir.” Cani Netanyahu’nun ABD ziyaretlerine vicdan sahibi dünya, dinine bakılmaksızın vahşi Siyonistlerin dışında tepkisini koyması bu alçağın vahşetine kayıtsız kalınmadığını göstermiştir. Netanyahu’nun konuşmalarını dinlemeyen ve tepki duyan vicdan sahibi olanların dışında ayakta alkışlayanlar ise, utanmadan sıkılmadan bütün bu alçaklıklara destek olduklarını dünyaya göstermişlerdir. Netanyahu’nun Filistin’e karşı şerefsizliği, vahşeti, soykırımı ve alçaklıkları buradan aldığı destekle daha da etkili güçle devam edeceği ortadadır. Dünya’nın Netanyahu ile yeni bir yönetim anlayışına tabi olacağı görülmektedir. Şiddetle ve nefretle kınıyoruz.”

Muhabir: Gözde Üçüncü