YOMRA’YA KARAVAN PARKI

Yomra’nın, Trabzon’un turizm merkezi olduğunu ifade eden Başkan Bıyık, ilçedeki turizm çeşitliliğini arttırmak, dışarıdan daha çok insanın Yomra’ya gelmesini sağlamak için karavan park projesini hayata geçirmek istediklerini söyledi. Karavan park projesi ile Yomra’daki ekonomik canlılığı daha da arttırmayı amaç edindiklerini belirten Başkan Bıyık, “Turizmi çeşitlendirmemiz ve dört mevsime yaymamız lazım. Ülke olarak bunu başarabilirsek çok büyük kazançlar elde edebiliriz. Biz Yomra olarak bu konuda üstümüze düşeni yapmak istiyoruz. Bu kapsamda ilçemize karavan park kazandırmayı arzu ediyoruz. Bu amaçla uygun yer arayışlarımız devam ediyor. İnşallah arazi teminini gerçekleştirdiğimizde karavan parkı Yomramıza kazandırmayı planlıyoruz. Böylece ülkemizin dört bir yanından gezginlerin ilçemize fazlaca gelmesini sağlamış oluruz” diye konuştu.  Yomra’ya belli miktarda karavanların geldiğini, yol kenarları ve otoparklarda parklamak durumunda kaldıklarını ifade eden Başkan Bıyık sözlerini şu şekilde tamamladı: “Karavan park projemizle ilçemizde oluşan görüntü kirliliğini de ortadan kaldırmış olacağız. Hem karavancılar ihtiyaçlarını karşılayacak bir alana kavuşacak hem de ilçemiz daha fazla turist çekecektir. İlçemizin turizmden aldığı payı daha da arttırmak için proje üretmeye devam edeceğiz.”

BAŞKAN GENÇ İÇİN HER İLÇE EŞİT

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, hizmet yolculuğuna başladığında şunu dedi: “18 ilçemize ve her mahallemize eşit hizmet edeceğiz.” İlçe ziyaretlerini takip ediyoruz, verdiği mesajlara bakıyoruz. Her ilçede muhtarları, teşkilatları, vatandaşları ve esnafı dinliyor. Gittiği ilçeler hangi partiden olursa olsun belediye başkanını ziyaret ediyor. Genç’in bu siyaseti örnek olacak türden. Asla, algı yapmıyor. Sadece hizmete ve şehre daha nasıl iyi hizmet edebileceğine odaklanmış durumda. Polemiklerden uzak durması da artı oldu. Genç’in iletişimi, birleştirici olması Trabzon’a daha güzel şeyler kazandıracaktır.

CHP’DEN TTB’YE ZİYARET

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem beraberinde Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, Ordu Milletvekili Seyit Torun, Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, Beşikdüzü Belediye Başkanı Cahit Erdem, bölge illerinin il başkanları ve parti yöneticileri ile birlikte Trabzon Ticaret Borsası’nı (TTB) ziyaret ettiler. TTB Meclis Başkanı Nevzat Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mikbir Hakan Canbakal ve Yavuz Selim Çakıroğlu ile görüş alışverişinde bulunan CHP Heyeti, fındık politikaları başta olmak üzere bölgenin ekonomik durumu ve ticareti ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

ÖMER BAŞKAN HER YERDE

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar teşkilatların iyi ve kötü günlerinde hem mutluluklarını hem de acılarını paylaşmaya devam ediyor. Başkan Ayar önceki gün de MHP Vakfıkebir eski ilçe başkanı Burhan Baltürk'ün yeğenin düğün törenine katıldı. Neslihan ve Ahmet Baltürk çiftinin güzeller güzeli kızı Defne ile Emine ve Hasan Aksoy çiftinin yakışıklı oğlu Eren Vakfıkebir'de yapılan düğün ile bir ömür boyu mutluluk için evet diyerek hayatlarını birleştirdi. Genç çiftleri ve ailelerini kutlayan MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar Türk Milletinin daha güçlü dimdik ayakta kalabilmesi noktasında aile kavramının önemine değinerek ülkesine ailesine ve topluma yararlı  ahlaklı bireylerin yetişmesi ailelerin sayesinde olmaktadır mesajı verdi..

Nokta Atış - 12.09.2024 Nokta Atış - 12.09.2024

Muhabir: Gözde Üçüncü