Nokta Atış - 1.10.2024 Nokta Atış - 1.10.2024

Başkandan moral ziyareti

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Araklı’da yaşanan sel felaketine müdahale sırasında üzerine kaya düşmesi sonucu belinde kırıklar oluşan TİSKİ çalışanı Mevlüt Keleş'i, tedavi gördüğü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Hastane yetkililerinden Keleş'in sağlık durumu hakkında bilgi alan Başkan Genç, yaralı personele moral verdi.

Vatan evlatları ile gurur duyuyoruz

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve yönetim kurulu üyeleri Ankara'da Özel Harekat Daire Başkanlığı ve 15 Temmuz Şehitler Müzesini ziyaret etti. Ankara'da Özel Harekat Daire Başkanlığını ve 15 Temmuz Şehitler Müzesini ziyaret eden MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar duygularını şu şekilde paylaştı: "Vatan evlatları aslan parçaları ile gurur duyuyoruz. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Hepsi çelik yürekli hepsi vatan ve bayrak için canlarını vermeye hazır.15 Temmuz hain darbe girişimine direnen teröristlere geçit vermeyen Özel Harekat  Daire Başkanlığı ile ne kadar gurur duysak azdır. Bir kez daha şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun."

Erbakan geliyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, bugün Trabzon’a geliyor. Genel Başkan Erbakan, Trabzon’da yaşanan sel felaketinden etkilenen Sürmene, Araklı ve Arsin ilçelerine geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak, vatandaşlarla bir araya gelecek.

462 Hafızınızın İcazet Merasimi

Trabzon İl Müftüsü Selami Aydın: “Öncelikle 20 Eylül Cuma günü Arsin, Araklı ve Sürmene ilçelerimizde meydana gelen heyelan ve taşkınlar sonucu etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Vefat eden 1 vatandaşımıza Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum. 1461 yılında Fatih Sultan Mehmet'in fethettiği Kanuni Sultan Süleyman'ın doğup yetiştiği güzel Trabzon'un insanları Allah'ın selamı üzerinize olsun. Alemlere rahmet olarak gönderilen kendisine Kuran’ı Kerim indirilen 1453. Doğum günü hayırlı ve mübarek olsun. Mevlidi Nebi haftası bizler için ülkemiz ve tüm İslam alemi için hayırlara vesile olsun inşallah. Ne mutlu bizlere ki, alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed Mustafa’ya ümmet olmuşuz. Yeryüzüne gönderilen en büyük nimet olan İslam’ın bir ferdi olmuşuz. Bir soru gelse size sizin için en büyük nimet nedir diye cevabınız Müslüman olmuş olmamızdır. Bu vesileyle Trabzon’umuzun 18 ilçesinde Kur'an Kurslarından Mezun Olan 461 Hafızımız için İcazet Merasime tüm hemşehrilerimi davet ediyorum.”

Editör: Gözde Üçüncü