CUMHUR İTTİFAKI AYAR'A SAHİP ÇIKTI

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, MHP Trabzon İl Başkanlığı görevini bırakan Ömer Ayar’a övgü dolu sözlerle destek verdiler. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yaptığı açıklamada, “MHP Trabzon İl Başkanlığı görevi tamamlanan Cumhur ittifakı ortağımız dava arkadaşımız MHP İl Başkanımız Sayın Ömer Ayar’a bugüne kadar ortak davamıza verdiği destek ve şehrimize kattığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim.” dedi. Ömer Ayar’ın Trabzon siyasetine ayrı bir renk, değer ve güç kattığını belirten AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu da Ayar’a teşekkür ederek, “Dürüst beyefendi kişiliği ile birlikte son derece uyumlu çalıştığımız görev süresi sona eren Cumhur ittifakı ortağımız MHP Trabzon İl Başkanı Sayın Ömer Ayar’a emeklerin ve göstermiş olduğu gayretleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

Akçaabat Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, temiz bir Akçaabat için yoğun bir tempo ile hizmet vermeye devam ediyor. Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürerek, yaşam alanlarını, okul bahçelerini, cadde ve sokakları temizledi. Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yoğun kullanılan alanlara odaklanarak, pazar yerleri ve çöp konteynırlarını da temizleyip dezenfekte etti. İlçe genelinde geniş bir yelpazede temizlik işlerini yoğun bir tempoda gerçekleştiren ekipler, özellikle okul bahçelerini tazyikli suyla yıkadı. Akçaabat’ın farklı bölgelerinde yürütülen temizlik çalışmaları, vatandaşlardan büyük takdir topladı. Akçaabat’ta diğer hizmet noktalarında olduğu gibi temizlikte de yoğun bir gayret ve temponun içinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “İlçemizin güzel insanlarına en güzel hizmeti sunabilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Temizlik işleri Müdürlüğü ekiplerimiz; tüm mahallelerde cadde ve sokakların temiz tutulmasından çöp konteynerlerinin dezenfekte edilmesine ve çöplerin toplanmasına, sokakların düzenli olarak süpürülmesinden caddelerin ve okul bahçelerinin tazyikli suyla yıkanarak dezenfekte edilmesine kadar tüm çalışmaları aralıksız gerçekleştiriyor. Özellikle vatandaşlarımızın, çocuklarımızın ve gençlerimizin yoğun olarak kullandığı alt geçitler ve okul bahçeleri gibi yerlerde rutin aralıklarla yıkama ve dezenfekte işlemleri yapılıyor. Temizlik hizmetleri yerel yönetimlerin en önemli görevlerinden birisidir. Temiz, sağlıklı bir şehir hedefiyle ekiplerimiz çalışıyor. İlçemizde en temel görevlerimizden olan temizlik hizmetlerinin sorunsuz bir şekilde yerine getirilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

YAPTIKLARIMIZLA ÖN PLANDAYIZ

Trabzon Dernekler Federasyonu başkanlığına aday olan İsmail Turgut Öksüz, düzenlenen lansman yemeğinde Trabzonlu dernek başkanlarıyla bir araya geldi. Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Başkanı İsmail Turgut Öksüz, geçtiğimiz günlerde Trabzon Dernekler Federasyonu başkanlığına adaylığını düzenlediği basın toplantısıyla açıklamıştı. Öksüz, düzenlediği lansman yemeğinde Trabzonlu dernek başkanlarıyla bir araya geldi. 2013 yılından beri görev yaptığı Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği’nde beraber çalıştığı gençlerle birlikte tekrar bir yola çıktığı söyleyerek sözlerine başlayan Öksüz, “Hepimizin ortak paydası Trabzon ve Trabzonspor’dur. Hayatım boyunca hiçbir partinin üyesi olmadım. Benim partimin ilki Trabzon, ikincisi Trabzonspor’dur. Yürüdüğüm bu yolda hayalim ve amacım ise o topraklardan buraya gelip, yol bulamayan göçlere ışık olmak, yol göstermek ve onlarla beraber çok güzel işlere imza atmak. Biz birlik, beraberlik ve kardeşlikle birbirimizi kucaklamak için bu yola çıktık. Birlikte bu yolda yürüdüğüm arkadaşlarıma söylediğim gibi biz bize kötü laf söyleyene biz söylemeyeceğiz. Bundan sonrada Allah nasip ederse kötü söz söylemeyeceğiz. Biz bu yola çıktığımızdan beri yaptığımız şeylerle ön plana çıkmayı hedefliyoruz. Biz yaptıklarımızla ön plandayız. Bütün dernek başkanlarını burada görmekten mutlu oldum. Allah nasip ederse, biz Trabzon’un birliği, gücünü ve Trabzonlunun ne yaptığını bundan sonra hep beraber göreceğiz. Trabzon’un sesi İstanbul’un desteği Trabzon’da hissedilecek. Bizi biz yapan değerlere sahip çıkalım.” ifadelerini kullandı.

Nokta Atış - 11.10.2024 Nokta Atış - 11.10.2024

Editör: Gözde Üçüncü