SPOR

1461 TRABZON SİLBAŞTAN

Lacivert-kırmızılılar, 16 dış transfer  ve 5 de alt yapıdan olmak üzere kadrosuna 21 yeni oyuncu kattı.

Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu, yeni sezon öncesi yönetim kurulu ile yaptıkları toplantıda birinci lige yükselmek için kaliteli ve sonuca direkt  katkı yapabilecek futbolcuları  kadrolarına kattıklarını ifade etti.

Geçen sezonda TFF 2. Lig Beyaz Play-Off Grubu'nu ilk 4 takım arasında tamamlayarak play-off karşılaşmalarına kalan 1461 Trabzon ayağına gelen Trendyol 1. Ligi'ne çıkma şansını kaybedince yeni sezon öncesinde kadrosunu yenileyerek güçlendirdi. Trabzon ekibi, , 16 dış transfer ve 5 de alt yapıdan olmak üzere kadrosuna 21 yeni oyuncu kattı 

Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu, 5 yıldır birinci lige çıkmak için mücadele verdiklerini ancak şampiyonluğu kıl payı kaybettiklerini söyledi. Hekimoğlu, yeni sezon öncesi yönetim kurulu ile yaptıkları toplantıda birinci lige yükselmek için kaliteli ce sonucu direkt etkileyecek futbolcularını kadrosuna katkılarını ifade etti.

Lacivert-kırmızılılar, dış transferde Erhan Kara, İbrahim Sürgülü, Metehan Yılmaz, Emirhan Zaman, Musa Caner Aktaş, Eslem Öztürk, Yusuf Türk, Mert Kaya, Süleyman Güneş, Enes Karakuş, Tayyip Ebrar Cumur, Ferhan Evren, Muhammed Emin Sakarya, Hamza Özdemir, Yigit Canguru ve Talha Aydemir’i renklerine bağladı. 1461 Trabzon FK ayrıca altyapıdan Mert Erol, Muhammet Seymen Aslan, Fatih Karadirek, Süleyman Samet Yılmaz ve Yunus Emre Ertürk gibi genç futbolcuları  5'er yıllığına bordo mavili takıma bağlayan sözleşmeye imza attırdı.